top of page

Treatments / Massages in het kort

De voordelen van Thaise massage zijn o.a:
Thai Tradionele Massage;
 

In een Thaise massage sessie wordt er gebruik gemaakt van duimen, palmen, knieën en voeten om druk uit te oefenen en zodoende een gevoel van welzijn te creëren.

 

De Thaise massage komt voort uit traditionele oosterse massage technieken en is verwant aan acupressuur en andere oosterse therapieën.

 

Thaise massage werkt in op de energie banen van het lichaam. Samen met het netwerk van meridianen heeft dit betrekking op de werking van de interne organen.

 

Olie Massage;
 

Een oliemassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een olie om spieren, gewrichten en pezen te masseren. Oliemassages stimuleren de bloedcirculatie en hebben een ontspannende werking die op uw lichaam inwerkt.

 

Deze massage werkt zeer rustgevend en is daarom erg geschikt voor mensen die algemene stressklachten hebben.

 

Een thaise olie massage ontspant lichaam, geest en ziel.

 

 

Deep Tissue Masage;
 

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Om dit te bereiken zal de therapeut directe diepe druk of frictie aanbrengen op het lichaam. De spieren worden op hun natuurlijke plaats en spanning terug gebracht en het lichaam komt weer in balans. Door diepe massagetechnieken toe te passen met veel aandacht voor de spieren, wordt de energiestroom verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Na de massage kan uw lichaam soms wat pijn doen, na twee dagen voelt u zich vaak een stuk beter.

- Bij een massage van 30 minuten worden uw rug, nek en schouder gedaan.

- Bij een massage van 60 minuten of langer worden zowel uw rug, nek, schouder maar ook uw benen gemasseerd.

Voet Massage;
 

Deze behandeling begint met een voetenbad, waarna de benen en voeten gemasseerd worden met een mengsel van olie en crème. Tijdens de massage worden de reflexpunten van de voeten extra gestimuleerd.

 

De massage verlicht vermoeide benen, verbetert de bloedsomloop en stimuleert de organen in het lichaam.

 

Thaise voetmassage onderscheidt zich van de westerse methode door het werken met Thaise olie en crème en het gebruik van een houten massagestokje op de diverse zones van de voet.

 

Dit geeft een verrassend ontspannen gevoel en kan helpen om diverse kwalen in het hele lichaam te verbeteren.

Kruidenstempel Massage;
 

Een Thaise kruidenstempelmassage is een massage met kruidenbuidels die verwarmd worden door middel van stoom.

De technieken worden gecombineerd met de handen en de kruidenstempels, zodat het toch nog stevig genoeg is en ook super ontspannend door de warme kruidenstempels.

 

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk voortgekomen uit Thailand & Midden-Java. Het werd alleen gezien als een koninklijke behandeling. In feite was het alleen beschikbaar voor gasten in het paleis. Na een tijdje werd de kruidenstempelmassage ook toegankelijk voor de algemene bevolking, die tegenwoordig wordt aangeboden door dorpsgenezers.

 

Waar is het goed voor?

Door de kruidenstempels te verwarmen en vervolgens het lichaam hiermee te bestempelen, zullen de poriën van de huid open gaan staan. De kruiden worden opgenomen door de huid en activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop. De ultieme behandeling voor ontspanning en een zachte huid!

Wanneer u voor het eerst een Thaise kruidenstempel massage ondergaat dan moet u eerst kruidenstempels aanschaffen. Deze kruidenstempels kosten €5,00 per stuk.

U heeft er 2 nodig. Dit zodat u met uw eigen stempels gemasseerd wordt. 

Na afloop van de massage neemt u de kruidenstempels mee naar huis en kunt u deze in de vriezer doen. Wanneer u voor een nieuwe kruidenstempel massage komt neemt u uw stempels weer mee. Deze zijn 3-4 maal te gebruiken.

Deze massage is alleen vanaf 16.00 uur te boeken en in het weekend.

Verlicht pijn zoals rugpijn, schouder, hoofdpijn/migraine en spierspanning.

 

Bevrijdt blokkades in de energiestroom.

 

Stimuleren van het zenuwstelsel.

 

Verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen.

 

Versterkt en verjongt het lichaam.

 

Verbetert de circulatie van het bloed en lymfe.

 

Zorgt voor een beter werkend immuunsysteem

 

Verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

 

Effectief tegen stress en kan helpen bij de behandeling van depressiviteit

 

Een goede methode tegen slapeloosheid en vermoeidheid.

Effect van de Traditionele Thaise Massage;

Het effect van Thaise massage is uniek. De Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering.

 

Men voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. De bloedsomloop en het lymfesysteem worden gestimuleerd en geoptimaliseerd. Hierdoor krijg je energie en je immuunsysteem wordt verstrekt.

 

Ook chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten kunnen door Thaise massage worden verholpen.

 

Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten).

 

Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

 

Het lichaam herwint flexibiliteit en gemak van de beweging en een rustige alertheid. Spanning en afvalstoffen komen vrij uit de gewrichten, spieren en bindweefsel.

 

Thaise massage wordt al eeuwen lang beoefend in Thailand voor de behandeling van klachten en bevordering van welzijn.

 

Deze massage is voor iedereen goed: jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond.

Hotstone Massage;

De naam Hot Stone Massage zegt het al: masseren met warme stenen. De zwarte basaltstenen zijn gevormd uit de hete lava van vulkanen. De mooie ronde vormen kregen ze doordat ze eeuwenlang in rivierbeddingen lagen. Volgens de indianen zijn ze dan ook gevormd door de vier elementen aarde, wind, water en vuur. Een unieke, ontspannende ervaring met een heilzame werking.

Duo Massage;

De naam Duo Massage zegt het al: een massage voor z'n tweeen. Heerlijk met z'n tweeen genieten van een heerlijke ontspannings massage. Leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Lekker om te onsnappen en stress weg te nemen. Na de massage voel je je fysiek, mentaal en emotioneel beter.

Cupping;

De naam Cupping zegt het al: Bij deze behandling wordt gebruikt gemaakt van Cupping gla​asjes (Cups). Deze Cups worden geplaatst op een geoliede huid. Doordat er een vacuüm in de cups ontstaat worden afvalstoffen en bloedstagnaties naar het oppervlak getrokken en kunnen blokkades opgeheven worden. Deze Cupping massage is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met Deep Tissue Massage.

bottom of page