top of page

Algemene Voorwaarden

Elke persoon die gebruikt maakt van de diensten van Treat U Massage-Spa gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.​

 1. De diensten die aangeboden worden door Treat U Massage-Spa zijn bedoeld voor lichamelijke en mentale ontspanning.

 2. Treat U Massage-Spa biedt geen medische massages of behandelingen. Voor medische behandelingen adviseren wij de klant uw eigen dokter of specialist te bezoeken.

 3. Klanten maken uit eigen wil gebruik van de diensten van Treat U Massage-Spa en wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor schade die ontstaan is tijdens onze behandelingen die wij bieden.

 4. Treat U Massage-Spa levert géén erotische diensten. Elk verzoek of suggestie daartoe zal niet worden gewaardeerd en de behandeling zal meteen worden beëindigd. U dient de behandeling dan ook te voldoen. En u bent ook niet meer welkom in onze salon.

 5. Alle diensten dienen direct na afloop te worden voldaan mits inmiddels al betaald. Dit kan per PIN maar ook contant.

 6. We verwachten dan de klanten hygiënisch, nuchter en goed gemanierd zijn. Wij zijn dit ook.

 7. Een behandeling dient minimaal 24 uur voor afspraak te worden geannuleerd. Dit kan plaats vinden via telefoon of via email. Na deze deadline kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de gereserveerde behandeling.

 8. Klanten worden geacht op tijd voor hun afspraak aanwezig te zijn. Te laat komen of een gemiste afspraak wordt niet gecompenseerd. 

 9. Elke cadeaubon heeft een geldigheidsdatum die op de bon wordt vermeld. De maximale geldigheid van de cadeaubon is 1 jaar na uitgave van de cadeaubon door Treat U Massage-Spa.

 10. Wanneer u te laat bent dan afgesproken tijdstip, dan kan de massage plaats vinden. Alleen zou de massage korter kunnen duren dan u heeft gereserveerd.  Dit ook i.v.m. aansluitende afspraken. U dient wel de totaal prijs van uw massage te voldoen.

 11. Wij stoppen een paar minuten voor het einde zodat u zich kunt aankleden.

 12. Wanneer u niet komt opdagen voor uw afspraak zonder af te melden, dient u 50% van de kosten te betalen.  Dit voor het niet kunnen reserveren van andere klanten en voor het mislopen van inkomsten.

Vleuten 01-05-2023

bottom of page